• / Štamparija SPRINT /

  Preduzeće "Sprint" bavi se proizvodnjom štampanog materija, nabavkom i distribucijom mašina i oruđa...

  Detaljnije
 • / Grafičke mašine /

  Dugogodišnja tradicija u poslovanju, dobra organizacija posla i visoka motivisanost zaposlenih razlozi su visokog rejtinga firme!

  Detaljnije
 • / Foto program /

  Veliki izbor foto albuma raznih dimenzija, kesa za fotogfije, fascikle za fotogrfije.. Link: http://www.choosetohelp.co.uk/

  Detaljnije
Next
Previous

O nama

Preduzeće "Sprint" bavi se proizvodnjom štampanog materija, nabavkom i distribucijom mašina i oruđa ( poljoopreme ), kao i uvozom i trgovinom robe široke potrošnje.

Pored toga što garantuje vrhunski kvalitet i moderan dizajn proizvoda uspeva da održi i konkurentne cene, da striktno ispoštuje rokove isporuke i na taj način olakša kupovinu klijentima.

Dugogodišnja tradicija u poslovanju, dobra organizacija posla i visoka motivisanost zaposlenih razlozi su visokog rejtinga firme.

Spremni smo da u svakom trenutku odgovorimo na specifične zahteve klijenta u pogledu potrebne mehanizacije i tehnike i da ih realizujemo u najkraćem roku. Naš kvalitet potvrđuju naši poslovni partneri. Otvoreni smo za nova saznanja i za permanentno poboljšanje poslovne prakse. U tom smislu planiramo nove investicije vezane za inoviranje tehnologije.